www.festamedkillar.se
Valutor:
Hem ::  Sekretesspolicy

Sekretesspolicy


Juridiska meddelanden och sekretesspolicy

Vi tillhandahåller denna webbplats till dig enligt följande användarvillkor och sekretesspolicy.

Genom att använda webbplatsen på något sätt accepterar du att följa användarvillkoren. När du använder särskilda delar av webbplatsen, till exempel shopping, forum, titta på videor, bloggar eller Planet Explore, accepterar du att följa gällande riktlinjer för dessa tjänster. Skulle du motsätta dig något villkor eller villkoren för användarvillkoren, några riktlinjer, eller eventuella senare ändringar eller missnöjda med webbplatsen, är det enda sättet att omedelbart avbryta användningen av denna webbplats. Vi kan ändra dessa användarvillkor, riktlinjer och integritetspolicy när som helst utan föregående meddelande, som är effektiva när det skickas till webbplatsen. Din fortsatta användning av webbplatsen utgör ditt godkännande av de uppdaterade användarvillkoren, riktlinjerna och integritetspolicyen. Strålbanan billig har rätt, men är inte skyldig att strikt tillämpa användarvillkoren genom självhjälp, samhällsmeddelande, aktiv utredning, tvister och åtal.

Ägande.

Webbplatsen är skyddad i den utsträckning som tillåts genom upphovsrätt och immateriella rättigheter och internationella fördrag. Allt innehåll som visas på eller via webbplatsen, inklusive men inte begränsat till videor, bloggar, forum, produktbeskrivningar, idrottsdata, datablad, vanliga frågor ägs uteslutande av oss och / eller dess närstående företag och / eller leverantörer och skyddas av upphovsrätt eller andra lagar, inklusive som ett kollektivt arbete och / eller sammanställning, i enlighet med upphovsrättslagar och internationella konventioner. Med undantag för det begränsade licensen som anges nedan är eventuell reproduktion, modifiering, visning eller skapande av derivatverk från eller omfördelning av webbplatsen något innehåll på webbplatsen eller det kollektiva arbetet och / eller kopiering förbjudet, inklusive men inte begränsat till reproduktion till någon annan server eller plats för vidare reproduktion eller omfördelning. Du får inte dekompilera eller demontera, omvända eller på annat sätt försöka upptäcka källkod som finns på webbplatsen. Utan att begränsa ovanstående accepterar du att inte reproducera, kopiera, kopiera, sälja, sälja eller utnyttja kommersiella ändamål, någon aspekt av webbplatsen. .

Vi beviljar dig tillåtelse att kopiera sådant material så länge som varje kopia (i) är enbart för egen upplysande, icke-kommersiell användning och inte modifieras eller revideras på något sätt, (ii) tydligt visar all upphovsrätt och andra proprietära meddelanden, i samma form och sätt som på originalet och (iii) visar ett påstående om att materialen används endast med tillstånd. Vi beviljar sina auktoriserade onlinekonton att länka från den behöriga kontot webbplatsen till videoinnehåll. Ingen annan användning av informationen är tillåten. .

Även om vi inte hävdar äganderätt till tredjepartsinnehåll på webbplatsen, till exempel meddelanden från tredje part, text, filer, bilder, foton, video, ljud eller annat material (användarinnehåll) som användare postar, genom att lägga ut användarinnehåll i något offentligt område av webbplatsen beviljar du automatiskt och du garanterar att du har rätt att bevilja, förlora en oåterkallelig, evig, icke-exklusiv, fullt utbetalad, världsomspännande licens för att använda, kopiera, utföra, visa och distribuera användaren Innehåll och förberedelse av derivatarbeten av eller inkorporering i andra verk, säger användarinnehåll och att bevilja och godkänna underlicenser (genom flera nivåer) av ovanstående. Genom att lägga ut användarinnehåll på något offentligt område på webbplatsen beviljar du automatiskt The Ray förbud mot alla rättigheter som krävs för att förbjuda eventuell efterföljande aggregering, visning, kopiering, duplicering, reproduktion eller utnyttjande av användarinnehållet på webbplatsen av någon part för något syfte. .

tillbaka
Hem  \  Kontakta oss  \  Webbkarta  \  Sekretesspolicy  \  Frakt & Retur  \  RSS
Copyright © 2018 www.festamedkillar.se